THE RATTAZZI RESIDENCE

A GEM IN THE HEART OF THE GARDEN, WITH ITS VERSATILE, PROTECTED AREAS.

The Rattazzi residence stands, in the shade of tall palm trees, guarded by magnificent buildings. A low building with a simple design, its almost rural style gives the court yard the charm of other times.

The property is now used for all requirements, with large, well-connected indoor areas, able to guarantee privacy and, at the same time, welcome the outside.

The privileged access to the courtyard is, indeed, one of this structure’s strengths and it gains value due to its exclusive position in the garden. The property has three floors above ground connected by a spiral staircase and a lift, and is connected directly to the garage.

The history of this building tells of its extreme versatility. The original architectonic project was actually in Tirolese style - a bizarre idea but perfectly in sync with the times when service buildings became experimental opportunities.

VIA PIEMONTE
AREA – 528 SMQ
FLOORS – 3